Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Flag Counter
O nama

 

 

Otpad iz humane i veterinarske medicine

  

Kompanija REMONDIS Medison doo je multinacionalna kompanija koja je osnovana 31. jula 2009. godine u Zrenjaninu. Kompanija je usko profilisana za pružanje kompletnih usluga u upravljanju otpadom iz humane i veterinarske medicine.Ujedno posedujemo i proizvodnju potrošnog materijala za sakupljanje medicinskog otpada (kutije za oštre predmete i kese za infektivni otpad) atestirane po najstrožim evropskim strandardima.


Osnovna delatnost kompanije je odgovorno postupanje sa opasnim medicinskim otpadom kroz kompletan servis sakupljanja, transporta i tretmana medicinskog otpada, kao i bezbedno odlaganje tretiranog neopasnog otpada. Kompletan portfolio naših klijenata, sa nama zajedno, daje svoj veliki doprinos cilju očuvanja životne sredine i zdravije budućnosti.

Naš cilj je smanjenje rizika od oboljevanja profesionalno eksponiranih lica i opšte populacije, a poseban akcenat stavljamo na bezbednost dece.


Naša misija

Uvođenje zdravstveno bezbednog i ekološki prihvatljivog načina postupanja sa medicinskim otpadom, kroz inovativni pristup, inovativna rešenja i tehnologije, a u cilju smanjenja rizika po zdravlje ljudi.

Naša vizija

Da očuvamo vodeću poziciju u regionu kroz jedinstveni partnerski odnos, uz konstantno poboljšanje brzine, efikasnosti i kvaliteta usluge.